Banner
Жесток женски бой се задава: Памела Треан предизвика Лъвицата
Жесток женски бой се задава: Памела Треан предизвика Лъвицата
10-07-2019 10:39

Жесток женски бой се задава в България. Непобедената Памела Треан (9 успеха, 5 с нокаут) предизвика нашумялата Иванка Иванова - Лъвицата.


Очаква се битката между тях да се проведе през август у нас. Треан живее в Швейцария от няколко години. Тя върви уверено по стъпките на легендарната Дейзи Ланг към атака на световната титла. Памела е отбелязала качествата на Лъвицата по време на нейния мач срещу Аня Секи (34 победи, 4 загуби и 3 равни) през юни. Тогава българката загуби с много близко съдийско решение (75:77, 75:77, 75:77) на галавечер в Швейцария. "Гледах Лъвицата в мача й срещу Секи. Според мен направи равна среща - сподели Памела Треан. Иванка е файтър. Не се страхува от никой. Моята следваща цел е европейската титла. Имам нужда от трудна съперничка, за да се подготвя. Иванка е такава. Ако приеме моето предизвикателство, трябва да знае, че ще види много зор. Изобщо не може да си представи какво я чака!" Ако Лъвицата приеме хвърлената ръкавица, битката ще бъде основен мач на следващата галавечер на веригата Боксов сблъсък.


"Доколкото познавам Иванка, тя няма да има търпение да се качи на ринга и да се хвърли в боя. Убеден съм, че няма да откаже", прогнозира промоутърът Васко Алексеев, който сподели, че вече се е заел със задачата да организира двубоя между двете боксьорки.